A SingleCross weekend 2024-es alkalmakkal kapcsolatban hamarosan jelentkezünk

...kapcsolatban Istennel - kapcsolatban Egymással...

Felekezetközi alkalmak egyedülállók részére


Ha Te is megtaláltad már Istent és egyedülálló vagy, akkor ez a hétvége Neked szól! 

Gyere el egy hosszúhétvégi lazítós, kikapcsolódós, aktív, barátkozós isteni feltöltődésre!

Ha kész vagy arra, hogy Isten vezessen az életed minden területén, és nyitott vagy másokkal is megismerkedni, akkor ITT a helyed!

- Vidám, baráti hangulatú aktív programok, játék - imádkozz velünk a jó időért!!!

- Tartalmas közös beszélgetések és tanítások a Biblia fényében emberi és isteni kapcsolatokról, nehézségekről, megoldásokról, értékekről...

- Dicséret és ima - meg még ami belefér... :)

- ISTEN jelenléte!


Gyere, Téged is várunk!


A 2017-ben indult SingleCross programsorozat sok új kapcsolatot épített. Barátságok, párkapcsolatok, eljegyzések és házasságok is alakultak, sőt, kisbabák is születtek a SingleCross-os ismeretségek gyümölcseként. Célunk, hogy az egyedülálló testvérek hiteles, bibliai értékrendre épülő megtartó közösségben töltődhessenek, Isten útján maradjanak a néha reménytelennek tűnő helyzetekben is, találkozzanak hasonló élethelyzetben lévő testvérekkel, megoszthassák egymás terheit, készüljenek fel a párválasztásra, házasságra. A rendezvény az elsődleges célja mellett fórumot kíván teremteni kapcsolatok épülésére, egymásra találásra is, így nagy öröm és bizonyság, amikor Isten ezen a területen is munkálkodik. Hálásak vagyunk a szolgálóknak és a résztvevőknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Köszönjük a folyamatos visszajelzéseket is, amikkel tovább gazdagodik a rendezvény!


Az eseményen a 20 év feletti egyedülálló/elvált/özvegy keresztény testvéreink részvételére számítunk (főként a 30-as, 40-es éveikben levőkre, de nincsen korhatár), akik gyülekezethez tartoznak. A jelentkezéshez a pásztori/vezetői/házicsoport-vezetői ajánlást aláírva kérjük e-mailben visszaküldeni legkésőbb a rendezvény kezdete előtt egy héttel az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címünkre. Ha valamilyen oknál fogva nem tudod aláíratni vezetővel az ajánlást, akkor jelezd felénk, hogy ezt megoldjuk és ne legyen a részvételednek akadálya. (A dokumentum https://drive.google.com/open?id=1CY92q2w7lYO4OfAWY4k4d1hxuG5U3yXx linken található!)

Ha már korábban elküldted az ajánlást, újra nem kell küldened!


Mivel törekszünk a férfi-női arány egyenletes fenntartására, előfordulhat, hogy ennek érdekében várólistára kerülsz. Ha az ellenkező nemből meghívsz valakit, akkor a meghívottad regisztrációs díj befizetése után a várólistán automatikusan előre kerülsz! Ilyen esetben a jelentkezésedkor érvényes összeggel tudsz részt venni. Meghívód nevét minden esetben a jelentkezésedkor tüntesd fel!


ADD TOVÁBB MÁS HASONLÓ CIPŐBEN JÁRÓ TESTVÉREDNEK IS EZT A LINKET!


Ha bármi kérdésed van, itt elérhetsz bennünket:

www.singlecross.hu, info@singlecross.hu, singlecross2017@gmail.com

+36 50 109 2785  (Munkanapokon: 9:00-16:00-ig, hétvégén: ZÁRVA)

www.facebook.com/SingleCross


Sok szeretettel várunk TÉGED is!!!!

a SingleCross csapata


„Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat.” 

(1 Móz 2,18)

FONTOS!!!

A SingleCross alkalmain való jelentkezői részvétel VEZETŐI AJÁNLÁS-hoz kötött.Az alkalmakon kizárólag:
- a jelentkezései feltételeknek megfelelő résztvevők, illetve
- a szervezők által meghívott szolgáló vehet részt.
A szervezőknek joguk van jelentkezést elutasítani a rendezvény érdekében.Lemondásokat a szabályzat szerint tudjuk kezelni!(Programváltozás jogát fenntartjuk!)