SingleCross támogatói kör
kialakítása

...kapcsolatban Istennel - kapcsolatban Egymással...

Felekezetközi alkalmak egyedülállók részére


Kedves Testvérünk!


A SingleCross szolgálatának (felekezetközi alkalmak egyedülállók részére) fenntartásához és kiterjesztéséhez egy támogatói közösséget szeretnénk kialakítani, és olyan támogató partnereket keresünk (személyes támogatókat és támogató szervezeteket), akik ismerik a munkánkat, hasznosnak, Istentől valónak, talán még hiánypótlónak is találják, látják eredményeit, gyümölcseit, talán maguk is részesei voltak már gyümölcseinek.

Munkánkat nem állami vagy egyházi finanszírozással végezzük, nincs mögöttünk támogató szervezet.


Mivel a feladat egyre több, ezért szükségünk lenne olyan önkéntes és nyitott szívű támogatókra, akik rendszeres imáikkal és pénzügyi hozzájárulásaikkal hozzásegítenek bennünket, hogy a kiszámítható stabil működés érdekében a szolgálatot igényesen, a résztvevők számára is kedvezőbb áron és még több ember felé tudjuk végezni.

Ha szívesen bekapcsolódnál a támogatói közösségbe, és szívesen lennél ilyen módon segítőnk, ha van rá lehetőséged, és indíttatást érzel arra, hogy bármilyen kisebb-nagyobb összeggel is hozzájárulj rendszeresen (vagy alkalmanként) a szolgálathoz, jelezd kérlek ezen az adminisztrációs LINKEN.


Magánszemélyeket és közösségeket, egyházakat, szervezeteket szeretnénk megszólítani, akik látják ennek a hiánypótló szolgálatnak a szükségességét.


Ha túl kevésnek érzed Magad, bátorítunk, hogy nem kell gazdag embernek lenned hozzá, mert sok kicsi sokra megy. Az összefogás nagy dolgokra képes! Nagyon hálásak vagyunk minden egyes hozzájárulásért, hiszen még a legapróbb összeg is nagy segítség: az Úr előtt és előttünk is egyformán kedves. Hisszük, hogy az Úrra tekintve, szerető szívvel adsz, és kívánjuk, hogy az Ő áldása sokasítsa meg a vetésedet!


Legyél SZEMÉLYES TÁMOGATÓNK Te is!

- ha már voltál SingleCross-on, és megtapasztaltad  gyümölcseit akár magadon, vagy másokon és fontosnak tartod szolgálatunkat;

- ha a SingleCross hozzásegített a párkapcsolatodhoz, házasságodhoz, akár már gyermeked is született, és életedben fontos dolgok történhettek a szolgálatunk következtében;

- ha nem voltál SingleCross-on, de fontosnak tartod az egyedülállók támogatását, felkarolását, feléjük való szolgálatot.


Legyetek TÁMOGATÓ SZERVEZETÜNK Ti is!

- ha közösséged/szervezeted tagja részt vett már SingleCross alkalmon és épülést, megújulást, akár párkapcsolatot, házasságot hozott az életébe, és ezáltal is érzed a szolgálatunk fontosságát;

- ha egyetértesz, hogy a SingleCross hiánypótló szolgálata lehetőség a krisztusi házasságok, családok létrejöttéhez minden egyedülálló, házasságra készülő, párkereső testvérünk számára.


A SingleCross szervezéséhez a hozzájárulási díjakat az alábbi számlaszámra tudod átutalni (csak FORINT utalása esetén):

Bráz Szilvia e.v.

Raiffeisen Bank 12082104-01581403-00100007

Közlemény: SingleCross hozzájárulási díj


(Kérjük, hogy külföldi valutában történő utalás esetén ezt e-mailben jelezd az info@singlecross.hu e-mail címre.)

A hozzájárulások adminisztrálása és a számlázás miatt kérjük, töltsd ki a fenti adminisztrációs LINKET.


Hálásan köszönünk minden kisebb nagyobb hozzájárulást előre is! Isten adja vissza sokszorosan mindezt!

Isten áldását kívánjuk!


KEDVEZMÉNY:

A támogatói körben aktívan rendszeresen részt vevőknek a SingleCross weekend-en való részvételkor a regisztrációs díjból 5% kedvezményt tudunk biztosítani (a SUPER EARLY regisztrációra ez nem vonatkozik).


„Mindenki elhatározásának megfelelően adjon, 

ne kelletlenül vagy kényszerűségből, 

mert Isten a jókedvű adakozót szereti.”

(2Korintusiakhoz 9:7)


Ha bármi kérdésed van, itt elérhetsz bennünket:

info@singlecross.hu, singlecross2017@gmail.com

+36 50 109 2785  (Munkanapokon: 9:00-16:00-ig, hétvégén: ZÁRVA)

www.facebook.com/SingleCross


Sok szeretettel várunk TÉGED is!!!!

a SingleCross csapata


„Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat.” 

(1 Móz 2,18)

FONTOS!!!

A SingleCross alkalmain való jelentkezői részvétel VEZETŐI AJÁNLÁS-hoz kötött.Az alkalmakon kizárólag:
- a jelentkezései feltételeknek megfelelő résztvevők, illetve
- a szervezők által meghívott szolgáló vehet részt.
A szervezőknek joguk van jelentkezést elutasítani a rendezvény érdekében.Lemondásokat a szabályzat szerint tudjuk kezelni!(Programváltozás jogát fenntartjuk!)